Dorpsfonds Nieuws

mrt03

seminar ‘Gluren bij de Zuiderburen’

Speciaal voor (innovatieve) MKB bedrijven in Noord-Nederland organiseren het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, Flanders Investment & Trade en Rabobank, een seminar over internationaal ondernemen met focus op de regio Vlaanderen.

Ben jij een innovatieve MKB-ondernemer in Noord-Nederland en heb je interesse in internationaal zakendoen met Vlaanderen ‘de Zuiderburen’? Zet dan alvast 15 maart 2018 in je agenda!

We vertellen je tijdens dit seminar alles wat je wilt weten over het belang van internationalisering voor MKB’ers, de Vlaamse markt, grensoverschrijdend samenwerken, de sterke sectoren en de toegevoegde waarde die dat biedt voor je bedrijf.

Maar we laten vooral Nederlandse ervaringsdeskundigen, ondernemers die zich al in Vlaanderen hebben gevestigd, aan het woord. Zij delen hun ervaringen over de opstart in Vlaanderen en de groei die zij daardoor met hun bedrijf hebben meegemaakt.

Ook geven we je praktische tips en tricks mee. Lees bijvoorbeeld al eens de blog van ervaringsdeskundige Steven BUURMA van Voys hier.


PRAKTISCH:

WAT? Seminar ‘Gluren bij de Zuiderburen’

Gast sprekers:

VOOR WIE? Alle innovatieve MKB ondernemers in Noord- Nederland

WANNEER? 15 maart 2018, 15.00-19.00 uur

WAAR? De Rietschans, Meerweg 221, Haren

Aanmelden kan alvast via: flandersinvestmentandtrade.com/nl/seminar-gluren-bij-dezuiderburen.

Contactpersoon:

Dirk Verlee, economisch- en handelsattaché, 070-4168106
dirk.verlee@fitagency.com

Deel bericht: