Dorpsfonds Nieuws

Op vrijdagavond 28 oktober zal om 19:30 uur een spectaculaire lasershow de opening van het vernieuwde Raadhuisplein in Haren inluiden.

okt26

Heropening Raadhuisplein met lichtmonster

Opening van het vernieuwde Raadhuisplein in Haren

Het Raadhuisplein in Haren heeft een nieuw en groener gezicht gekregen! Het ontwerp is geïnitieerd door het Dorpsfonds Haren.

Het Raadhuisplein in Haren heeft een nieuw en groener gezicht gekregen! Het ontwerp is geïnitieerd door het Dorpsfonds Haren. Op vrijdag 28 oktober om 19.30 uur zal de nieuwe inrichting van het Raadhuisplein geopend worden. Het aanvankelijke plan om dit met een lasershow te doen kan vanwege veiligheidsredenen niet doorgaan, maar daarvoor in de plaats is er een mooi, ander programma ontwikkeld met cadeaus en onthullingen. Iedereen die overdag naar de markt gaat kan meedingen naar een nieuwe fiets, beschikbaar gesteld door de marktkooplui. Het Dorpsfonds heeft een ansichtkaart van Haren laten drukken, die iedereen gratis kan krijgen. En er vinden onthullingen plaats op het speciaal voor de opening verlichte Raadhuisplein. Bezoekers van Haren, Harenaars en winkeliers en ondernemers zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Het  programma is als volgt:

  • 19:30     Opening door wethouder Stiekema met ondernemer Ron ter Hark en voorzitter Dorpsfonds Alsem
  • 19:40     Onthulling geschiedenisborden Haren
  • 19.45     Uitdelen gratis kaarten en verloting fiets
  • 19.50     Openingshandeling: ontsteking feestverlichting Haren en opkomst ‘lichtmonster’

Aansluitend met zijn allen naar Heerlijk Haren!


Voor meer informatie over dit bericht: neem contact op met centrummanager Wessel Poeder, telefoon 06 52521850. www.dorpsfondsharen.nl

 

Deel bericht: