Dorpsfonds Nieuws

okt06

Haren = natuur, shoppen en cultuur

Dorpsfonds Haren introduceert www.uitharen.nl i.s.m. Marketing Groningen

Haren, ook wel de ‘groene parel van het Noorden’ genoemd, is een prachtige gemeente waarin het goed recreëren, winkelen en cultuur proeven is. Wij zijn dan ook trots op het feit dat alle voorzieningen op de grens van stad en land zijn in Haren aanwezig zijn.

Haren is meer dan een bezoek waard om te zien, doen en te beleven. Een dag winkelen in ons modedorp met een lunch of diner met drankje op een terras of in een sfeervolle gelegenheid. Of iets doen door te wandelen of bootje varen en genietend van de rust en gezellige terrassen. Of door te zwemmen bij De Lijte, te wandelen in het Noordlaarderbos of te fietsen langs de vele Rijksmonumenten.

Wat maakt Haren nu zo aantrekkelijk voor de verblijfstoeristen in de regio? Vanaf nu worden de toeristen en bewoners in de regio geïnformeerd over de verschillende gezichten van zowel Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren via de website:

www.uitharen.nl

Met deze website wil Dorpsfonds Haren samen met Harener ondernemers de (boven)regionale aantrekkingskracht vergroten door te communiceren over de volgende thema’s. Met deze website wil Dorpsfonds Haren samen met Harener ondernemers de (boven)regionale aantrekkingskracht vergroten door te communiceren over de volgende thema’s.

  • Haren = Natuur wat hebben we te bieden aan bossen, meren en polders om actief te zijn?
  • Haren = Shopping wat maakt het winkeldorp Haren zo uniek om te bezoeken en waar moet je zijn?
  • Haren = Cultuur welke bezienswaardigheden heeft Haren te bieden zoals de Rijksmonumenten?

Door aan deze onderscheidende elementen aandacht te geven en door te communiceren over het relatief hoge kwaliteit van het detailhandelsaanbod, het groene karakter en de bezienswaardigheden worden consumenten vanuit de regio naar de gemeente Haren getrokken.

Evenementen en arrangementen

Ondernemers en organisaties kunnen de aantrekkelijkheid van een bezoek aan Haren vergroten door het aanmelden van evenementen en arrangementen. De gewenste vermeldingen worden na beoordeling opgenomen en kunnen worden gecombineerd op andere websitepagina’s met bezienswaardigheden, wandel- of fietsroutes.

Bedrijfsvermeldingen ondernemers

Ondernemers zijn zichtbaar door bedrijfsvermeldingen op uitharen.nl. De bedrijfsvermeldingen in één of meerdere categorieën worden op basis van een uitgebreide vermelding ook geplaatst op de andere websites van Marketing Groningen zoals toerisme.groningen.nl, wandelen.groningen.nl, fietsen.groningen.nl en tuinen.groningen.nl

Zet uzelf en Haren op de kaart

Uitharen.nl wordt de website voor de toeristische marketing van gemeente Haren. De belangrijkste taak is het promoten van onze unieke waarden, zoals onze natuur, het winkelen en onze cultuur.

Aanmelden

Door aanmelding van je onderneming op www.uitharen.nl kunt u tegen een aantrekkelijk tarief participeren in de producten van Marketing Groningen ter promotie van provincie Groningen. U wilt toch niet ontbreken op de website toerisme.groningen.nl? Deze website trekt jaarlijks over 1.000.000 unieke bezoekers en wordt in iedere campagne en uiting van Marketing Groningen aangehaald.

Opties voor deelname

  1. Gratis vermelding bij een gratis vermelding kiest u voor vermelding van enkel de NAW-gegevens van uw bedrijf op de websites uitharen.nl en toerisme.groningen.nl.
  2. Eenvoudige vermelding kiest u voor een eenvoudige vermelding, dan krijgt u voor slechts € 70 excl. BTW een online vermelding op de websites uitharen.nl  en toerisme.groningen.nl. Naast de NAW gegevens worden ook uw telefoonnummer,  link naar uw eigen website, e-mailadres, pictogrammen en landmark in Google Maps weergegeven. Daarnaast kan uw bedrijf in een tweede categorie worden vermeld.
  3. Uitgebreide vermelding wanneer u voor een uitgebreide vermelding kiest, dan krijgt u voor slechts € 200 excl. BTW een uitgebreide online vermelding op de websites uitharen.nl en toerisme.groningen.nl. De NAW gegevens, het telefoonnummer, de link naar uw eigen website, e-mailadres en een landmark in Google Maps worden weergegeven. Daarnaast kunt u een bedrijfsbeschrijving van maximaal 100 woorden en daarbij 3 foto’s aanleveren., kunt u pictogrammen van uw voorzieningen laten toevoegen en wordt uw bedrijf in twee categorieën vermeld.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met de coördinator Ronald Zuidema door een e-mail te sturen naar info@uitharen.nl.

Deel bericht: