Dorpsfonds Nieuws

mei29

Beachweek Haren van start -> Update: recordaantal deelnemers

Op 23 mei is de Beachweek Haren gestart: op een fraai sportveld met zand midden in het dorp worden allerlei sportieve activiteiten uitgevoerd, op initiatief van het Huis van de Sport Groningen. Dankzij een bijdrage van onder andere het Dorpsfonds Haren is dit brede sportevenement in Noord Nederland mogelijk gemaakt. Het fraaie weer zorgt voor een prima atmosfeer!

Update

In vergelijking met vorig jaar waren er nu meer deelnemers actief op het veld. Zo weken diverse sportverenigingen uit Haren uit naar het beachveld. Onder andere VV Haren, VV Glimmen, VV Gorecht, Be Quick 1887, Stentor, ATC’65 en HSV organiseerden diverse activiteiten op het zand. Ook verruilden meerdere scholen hun eigen gymaccommodatie voor het beachveld, waardoor er veel schoolklassen te vinden waren.

De Beachweek is een initiatief van de Sportcoach Haren van Huis voor de Sport Groningen. Samen met stagiaires Sportkunde van het Instituut voor Sportstudies zijn zij verantwoordelijk voor de organisatie van dit beweegevenement. Dankzij ondersteuning van de Regiobank en het Dorpsfonds kon het veld twee weken blijven liggen waarna het, tijdens het komende zomeronderhoud, voor de sportvelden wordt gebruikt.

 

Zie voor meer info sportcoachharen.nl/


 

Deel bericht: