Dorpsfonds Nieuws

dec17

De VERRASSING van Groningen? HAREN!

U heeft de ludieke teksten op billboards in Groningen en Haren zien staan?

De campagne gaat over alle mogelijkheden die Haren te bieden heeft. Om te wonen, te winkelen, te recreëren, te sporten of te werken. U kunt het Dorpsfonds bij de campagne helpen, door uw eigen slogan te bedenken.

Het mooiste van Groningen? HAREN! is misschien, in alle eerlijkheid, wel wat overdreven, maar we zeggen het niet voor niks. Omdat we trots zijn om te wijzen op de vele mooie, nuttige en prettige zaken die Haren biedt. En we zeggen dat vooral voor hen die vlakbij wonen. Slechts 4 Mijl van Groningen? HAREN! Vlakbij!

Onze boodschap is bestemd voor al die Groningers en inwoners van Paterswolde en Eelde, die het dorp Haren makkelijker kunnen bereiken dan de Grote Markt. Want je kunt je boodschappen gerust in Haren doen. Haren ligt op fietsafstand, maar er is ook altijd vrije parkeerruimte voor auto’s. Naast de gewone supermarkten heeft Haren tal van modezaken. Je kunt geen merk bedenken of het is in Haren te koop. De catwalk van Groningen? HAREN! Je kunt sportartikelen krijgen, kinderkleding, speelgoed, brillen, er zijn kappers en parfumeriezaken….

Wat is er niet! Teveel om op te noemen. En alles op loopafstand; het warenhuis van Groningen? HAREN! Er is horeca, in alle soorten, in het dorp of aan het meer. De vrijdagmiddagborrel van Groningen? HAREN! En daarna ga je gezellig naar de warenmarkt op het Raadhuisplein. Dan ben je helemaal klaar voor het weekend.

Ja, Haren biedt veel. Neem de Hortus. Waar vind je zoiets? Of het Paterswoldsemeer, met wel tien horecazaken er omheen. De oevers van Groningen? HAREN! Of Sassenhein, of het Friescheveen, of de Appelbergen. Of kom sporten in Haren. De hockeyvelden van Groningen?

HAREN! Of kom golfen in Glimmen. Of zeilen, of kanoën of welke watersport dan ook. Het Niets Boven van Groningen? HAREN! Of liever gewoon: het Down Under van Groningen? HAREN! Misschien is het toch niet zo overdreven: de Kers op de taart van Groningen? HAREN!

 

Deel bericht: